Definition af RT på Twitter

Manuelle genindspilninger mod automatiske genudtagninger

En manuel retweet eller RT er den, der kopieres manuelt i form af en ny tweet og vedhæftes bogstaverne "RT" i begyndelsen af ​​tweeten. Dette var den eneste måde at sende en retweet, før Twitter introducerede automatisk retweeting, der giver brugerne mulighed for at sende retweets ved at klikke på "Retweet" -knappen. Denne nylige stil til gentweeting bruger ikke bogstaverne "RT".

Manuel gentweet

For at sende en retweet manuelt skal du kopiere hele tweeten, inklusive det originale @brugernavn (@brugernavn). Skriv "RT" (uden citater) i begyndelsen af ​​tweeten efterfulgt af et mellemrum før det originale @usnavn, og klik derefter på "Tweet" -knappen. Dette tilskriver tweeten til denne bruger. Tænk på det som en direkte dato.

Auto retweeting

For at sende en retweet automatisk skal du klikke på knappen "Retweet" på en hvilken som helst tweet, du vil have dine tilhængere til at se. For at bekræfte, at du vil gentweet det, skal du klikke på "Retweet" i den bekræftelsesdialog, der vises. Retweet vises på nøjagtigt samme måde, som det så ud sammen med brugernavnet i form af en retweeter.

Tilføj en kommentar til retweeten

Når du sender en retweet manuelt, kan du tilføje en kommentar i tweeten, før du sender den. For at gøre dette, skriv tweeten, som den blev beskrevet i trin 2. Skriv din kommentar lige i begyndelsen af ​​tweeten før "RT". Husk, at du stadig kun kan bruge 140 tegn, som du skal inkludere indholdet af den originale tweet, brugernavnet på den originale tweeter, dit brugernavn, "RT" og din kommentar. Det er ikke altid muligt at lægge en manuel retweet uden at forkorte den originale tweet drastisk. Du kan ikke ændre automatiske genindstillinger.

Gentag etiketten

Da alle tweets har en grænse på 140 tegn, kan du eventuelt ønske eller have brug for at ændre nogle manuelle tweets, så deres indhold kommer ind i retweeten. Husk, at du tilskriver retweet til en bestemt person. Hvis du ændrer en retweet for at spare plads, skal du holde beskeden så tæt som muligt på originalen. Send ikke fejlagtige tilbud til nogen på Twitter. Send en retweet så ofte som du vil, da en RT normalt tages som et indirekte kompliment på Twitter. Husk dog, at dine tilhængere vil se, at du også skriver dine egne tweets.

Retweeting Begrænsninger

Når du automatisk sender en retweet, kan du ikke gentweet tweets fra beskyttede brugere. En beskyttet bruger er en bruger på Twitter, der sætter sin profil som privat. Kun dem, der har deres tilladelse, kan se deres tweets. Hvis du har givet denne tilladelse og ønsker at sende en retweet fra en beskyttet bruger, som du følger, vil du se, at Twitter ikke tillader dig at gøre det fra Twitter-webstedet. Ved at klikke på knappen "Retweet" sker der ikke noget. Du kan teknisk sende retweet manuelt til en beskyttet bruger, men det er sandsynligt, at disse brugere foretrækker at respektere deres privatliv.

Interessante Artikler