Hvad er en lukket gruppe på Facebook?

gennemgang

En lukket Facebook-gruppe er et sted, hvor medlemmer kan forene sig i henhold til fælles interesser eller forbindelser. Gruppemedlemmer kan starte diskussioner og afstemning, dele fotos, videoer og dokumenter, planlægge begivenheder og tilføje andre medlemmer til gruppen. I modsætning til Facebook-sider, som kun kan oprettes af en autoriseret repræsentant for en person eller enhed, kan enhver oprette en gruppe. Der er tre typer grupper, der adskiller sig i deres privatlivsniveau: åben, lukket og hemmelig.

Beskyttelse

Som navnet siger, er en åben gruppe åben for alle Facebook-medlemmer - også dem, der ikke er medlemmer af denne gruppe. Alt indhold og listen over medlemmer er synlige for alle, der besøger gruppesiden, som kan vises i søgemaskinerne. I en lukket gruppe er det kun medlemmer, der kan se indholdet, men navn og gruppemedlemmer forbliver synlige for offentligheden. En hemmelig gruppe er den mest begrænsede: kun medlemmer kan se indholdet, gruppen vises ikke i søgemaskinerne eller i medlemmernes profiler.

applikationer

En hemmelig Facebook-gruppe er ideel til små grupper af mennesker, der vil dele og forbinde privat, såsom familiemedlemmer, teamprojektmedlemmer og nære venner. Opret en gruppe, hvis du normalt deler indhold med en bestemt gruppe af Facebook-venner. I stedet for at indstille privatlivets fred for hvert indlæg, skal du klikke på gruppens navn og dele. Når du opretter en gruppe, bliver du automatisk dens administrator. Du kan godkende nye medlemmer, ændre gruppeindstillinger og forbyde visse brugere.

begrænsninger

Medlemmer af Facebook-gruppen kan tilføje venner til denne gruppe, mens de stadig er hemmelige. Imidlertid kan en administrator fjerne eller udvise et eksisterende medlem. Med hensyn til publikationerne skal du huske, at du ikke kan offentliggøre lukkede grupper eller hemmeligheder på Facebook på grund af deres begrænsede privatlivsniveau. Du kan kun udgive åbne grupper.

instruktioner

Hvis du vil ændre din gruppes privatliv til hemmelighed, skal du klikke på navnet på gruppen til venstre på Facebook-startsiden. Klik på “Rediger gruppe” til højre, når gruppesiden indlæses. På siden "Grundlæggende oplysninger" skal du klikke på knappen ud for "Privatliv". Vælg "Hemmelighed (hemmelig)" og klik på "Gem ændringer".

Interessante Artikler