Hvad er forskellen mellem tasterne Backspace og Delete?

Tekstbehandlere

De fleste tekstbehandlere, herunder Microsoft Word og Notepad, tildeler meget ens roller til hver nøgle, hvilket sandsynligvis er en af ​​grundene til forvirringen. I disse programmer sletter tasten "Slet" det tegn, der straks er til højre for markøren, mens "Backspace" -tasten sletter det tegn, der straks er til venstre.

Windows-operativsystemer

Windows-operativsystemer tildeler forskellige roller til hver nøgle. Afhængigt af dine systemindstillinger sender tasten "Slet" en valgt fil til "papirkurven" eller sletter den med det samme. Når et Windows Stifinder-vindue (et af de vinduer, du bruger til at gennemse filer på din computer) er åbent, kan du bruge "Backspace" -tasten til at vende tilbage til den mappe, du tidligere har vist.

Webbrowsere

Mange webbrowsere, inklusive Microsoft Internet Explorer og Mozilla Firefox, bruger begge taster på en måde, der kan være særlig forvirrende. Når din markør er aktiv på et objekt, f.eks. Et tekstvindue, fungerer tasterne på samme måde, som de gør på de fleste tekstbehandlere. Hvis du ikke har klikket på noget som ligner en boks, der tillader indtastning af tekst, kan du bruge "Backspace" -tasten til at spole tilbage en side. Med andre ord kan du bruge "Backspace" -tasten på samme måde, som du ville bruge "Backspace" -knappen i din webbrowser.

Andre programmer

Formålet med de to taster afhænger af det program, som du bruger dem, samt omstændighederne. Se brugermanualen til de andre programmer, du arbejder med, for at bestemme, hvilken funktion udviklerne tildeles til hver nøgle.

Interessante Artikler