Hvad sker der, hvis en Facebook-konto er deaktiveret

Indholdets synlighed

Deaktivering er en proces, der har øjeblikkelig fuld effekt. Din profil og alt tilknyttet indhold forsvinder øjeblikkeligt fra Facebook, når din konto er blevet deaktiveret. De fotos, videoer, statusopdateringer, links og spørgsmål, som du er mærket i, viser ikke længere dit navn. Andre Facebook-medlemmer vil ikke længere være i stand til at søge i din profil, og intet af dit indhold vises i søgeresultaterne.

Indholdsopbevaring

Hvis du vælger at deaktivere din konto, gemmes dine profiloplysninger til fremtidig brug. Hvis du på ethvert tidspunkt beslutter at genaktivere din konto, vises alt dit indhold, profilinformation, fotos og vennelister på din konto igen. Siderne vises i søgeresultaterne, og Facebook-medlemmer kan finde dig ved hjælp af søgemuligheden på det sociale netværk.

Deaktivering versus eliminering

Kontodeaktivering adskiller sig fra sletning i flere aspekter. Konkret forsvinder konti, der permanent slettes. Der er ingen mulighed for at hente profiloplysninger eller tilknyttet indhold. Hvis du beslutter at vende tilbage til Facebook i fremtiden, bliver du nødt til at oprette en ny konto, oprette en ny venneliste, oprette en ny profil og uploade nye fotos. Facebook-medlemmer, der planlægger at vende tilbage til webstedet, skal vælge at deaktivere kontoen i stedet for at slette den.

Flere forsøg på at deaktivere

Medlemmer, der gør flere forsøg på at deaktivere deres konto, indtaster en 24-timers ventetid mellem deaktivering og ikrafttræden. Dette gøres for at sikre, at deaktiveringsprocessen ikke bruges i navnet på din bruger. Det bør ikke bruges til at beskytte din kontos privatliv. Juster indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for at begrænse synligheden af ​​indhold. Hvis du har deaktiveret din konto mere end én gang, bliver du nødt til at vente 24 timer med at logge ind igen, hver gang du genaktiverer den.

Sådan deaktiveres det

Deaktiver din konto ved at vælge "Kontoindstillinger" i rullemenuen i "Konto" i øverste højre margen på en hvilken som helst side. Klik på linket "Deaktiver" nederst på resultatsiden. Giv en grund, der berettiger deaktivering, indtast legitimitetsindstillingerne og bekræft din anmodning på næste side. Genaktiver din Facebook-konto ved at vende tilbage til sitet og logge ind med din e-mail-adresse og adgangskode.

Interessante Artikler