Kan jeg slette en Facebook-besked, før nogen læser den?

Facebook tilbyder brugerne flere måder at sende information eller beskeder på, så ud over væggen eller kommentarer i publikationer er der Messenger, en chat-applikation, hvorfra brugere af dit sociale netværk kan sende beskeder privat.

Undertiden skriver du en besked ved en fejltagelse på Facebook eller skriver bare noget og beklager det. Hvis du skriver på en persons væg eller offentliggør en statusopdatering, kan du gå tilbage og slette den senere, uden at publikationen er tilgængelig for nogen bruger af det sociale netværk. Enhver, der logger ind, når du har slettet det, kan ikke se det. Men hvis du skriver en personlig privat besked til nogen, er dette de trin, du skal følge, så brugeren ikke kan se den.

Sådan slettes en meddelelse fra Facebook, før nogen læser den

Meddelelser og chat kombineres på Facebook. Hvis du sender en besked til nogen, vises den i et lille chatvindue nær nederst til højre på siden. Når den pågældende person går ind i samtalen, kan du se den meddelelse, du sendte ham, hvis du ikke har gjort disse trin før.

Først skal du identificere, at tre ellipser og et lykkeligt ansigt vises på venstre side af den sendte meddelelse. For at fjerne det skal du klikke på ellipsen og vælge indstillingen 'Slet'. På det tidspunkt spørger det sociale netværk dig, om du vil slette beskeden lige til dig, eller om du vil gøre det for alle de mennesker, der er i denne samtale, fordi det kan være en samtale med en ven, det kan også være en gruppe .

Når du vælger indstillingen 'Slet for alle', advarer Facebook dig om, at du permanent vil slette beskeden for alle chatmedlemmer . Dog ikke alt er rosenrødt, fordi medlemmerne af samtalen kan se, at du har slettet din besked, da teksten 'Slet en meddelelse' når chatten vælges vises i chatten og erstatter det indhold, du har slettet. Denne handling er tilgængelig i et begrænset tidsrum, så hvis du vil slette en sendt besked, skal du gøre det så hurtigt som muligt.

Sådan slettes en tekst, der er lagt ud på Facebook

Generelt kan du slette de tekster, du udgiver på Facebook på en enkel måde, for eksempel hvis du laver en publikation på din profil, en statusopdatering eller en kommentar, skal du kun trykke på de tre ellipser i publikationen, som normalt findes øverst til venstre, og vælg sletningsindstillingen.

Husk, at det ikke altid er nødvendigt at slette dine indlæg, fordi Facebook også giver dig muligheden for at skjule dem fra din profil, så de kun vises på startsiden for dine kontakter, men at du ikke kan se dem, når de går ind for at se din side .

Sådan slettes meddelelser, der er sendt på Facebook via SMS

Hvis du sender en meddelelse eller poster i en statusopdatering på Facebook ved hjælp af SMS-indstillingen på din telefon, kan du konfigurere indstillingerne til at modtage en tekstbekræftelse på retur for hver gang du skriver. Dette vil indeholde instruktioner om, hvordan du sletter meddelelsen eller publikationen, der svarer på meddelelsen. Dette kan spare dig, hvis du laver en fejl, og du ikke er i nærheden af ​​din computer for at ordne den.

Fortsæt med at læse

Sådan finder man folk på Facebook

Hvorfor kan jeg ikke se mine venners fotos på Facebook?

Sådan får du nogen til at finde din Facebook-profil

Interessante Artikler