Sådan blokerer du Del på Facebook

Trin 1

Gå ind på din Facebook-konto, gå til menuen "Konto" og vælg "Privatindstillinger".

Trin 2

Gå til afsnittet "Del på Facebook", og klik på linket "Brugerdefinerede indstillinger" nederst.

Trin 3

Gå til afsnittet "Ting, som andre deler", og rediger de indstillinger, du vil ændre.

Trin 4

Klik på knappen "Rediger indstillinger" for "Fotos og videoer, du er mærket i", hvis du vil begrænse, hvem der kan se de fotos og videoer, hvor du er.

Trin 5

Klik på afkrydsningsfeltet "Venner kan skrive på min væg" for at fravælge det. Når du gør dette, vil dine venner ikke være i stand til at offentliggøre eller dele artikler på din Facebook-væg.

Trin 6

Klik på "Rediger indstillinger" for indstillingen "Mine venner kan finde mig steder". På den næste skærm skal du vælge knappen "Til" og indstille den til "Fra". Klik på knappen "Accepter", når du er færdig. Nu kan dine venner ikke dele din placering.

Interessante Artikler