Sådan blokeres kommentarer på Facebook-billeder

Bloker venner

Trin 1

Log ind på din Facebook-konto og klik på "Konto" fra øverste højre hjørne på din "Nyheder" -side.

Trin 2

Klik på "Privacy Settings" fra rullelisten.

Trin 3

Klik på "Tilpas indstillinger" under afsnittet "Deling på Facebook".

Trin 4

Tryk på knappen ud for "Tilladelse til at kommentere dine indlæg" i afsnittet "Ting, som andre deler", og klik på "Tilpas." En dialogboks vises på din skærm.

Trin 5

Skift indstillingen i afsnittet "Gør dette synligt for" til "Bare mig". Ændring af denne indstilling forhindrer alle dine venner i at se og sende kommentarer til dine billeder. Alternativt skal du indtaste en vens navn i feltet "Skjul dette i" og trykke på "Enter". At tilføje folk til listen forhindrer bestemte venner i at se og sende kommentarer til dine billeder.

Trin 6

Tryk på "Gem indstillinger" og luk dialogboksen.

Fjern kommentarer

Trin 1

Log ind på din Facebook-konto og klik på "Profil" i øverste højre hjørne af din "Nyheder" -side.

Trin 2

Klik på "Fotos" fra venstre kolonne i din profil.

Trin 3

Klik på det album, der indeholder billedet med den kommentar, du vil slette, og klik på billedet.

Trin 4

Placer musen over den kommentar, du vil slette, og klik på "X", der vises i øverste højre hjørne.

Trin 5

Klik på "Slet kommentar", og tryk på "Slet." Kommentaren forsvinder fra dit billede og forhindrer en anden person i at se den.

Interessante Artikler