Sådan deaktiveres folk for ikke at kommentere dine fotos på Facebook

Trin 1

Log ind på din Facebook-konto ved hjælp af din e-mail-adresse og adgangskode.

Trin 2

Vælg indstillingen "Privatindstillinger" under indstillingen "Konto" i øverste højre hjørne.

Trin 3

Find afsnittet "Del på Facebook", og klik på linket "Tilpas indstillinger" nederst.

Trin 4

I sektionen "Ting, som andre deler", skal du klikke på rullemenuen ud for indstillingen "Tilladelse til at kommentere dine indlæg". Vælg "Tilpas."

Trin 5

Klik på rullemenuen ud for afsnittet "Disse mennesker", og vælg "Bare mig." Klik på "Gem indstillinger" for at indsende dine indstillinger.

Interessante Artikler